好耐之前帮衬过鬼金棒👺, 今日想食拉面🍜, 不如过来旺角新分店, 用QR code落单, 其实佢种类唔算好多, 今次想试佢的芫茜☘️🍀辣麻味👺噌🍜拉面, 我要左小辣小麻走葱, 友人要小辣中麻, 另外叫左碟煎饺子🥟, 等左一阵碗面先到, 果然充满芫茜🍀☘️, 饮啖汤先, 可能真系味噌汤底, 所以好浓味, 我个人可能少吃, 就会觉得咸左d😅, 麻味唔算好多, 入面有一件好厚的叉烧🐽有支粟米仔🌽, 再望下d面, 份量都唔少😂, 试啖面先,可能浸左d汤, 所以d面都充满味噌味😜, 食落唔会好淋, 都爽弹, 面似中身, 唔会太幼亦唔会太粗, 食啖叉烧先, 我个人就觉得肥左少少, 我咬走左d肥, 但佢炆得好淋好入味😍, 几好食🤭, 再食支粟米仔🌽清甜, 拉面的精粹应该系要有只蛋🥚, 所以我哋都各加左一只🥚, 咬开只蛋橙黄色超好食又好香蛋味🤩, d面真系食极都有😅😂, 到煎饺来到, 果然真系煎🥟, 煎得好靓仔, 我食左一只, 热辣辣皮又薄又滑, 入面馅唔算好多, 但味道唔错👍🥰
2024-07-27
用餐时段