2023-06-29
🥪最近朋友话有芫荽嘅三文治真系好特别😍试吓咁特别嘅呢份三文治✅梗系要一齐去试吓啦🥳🥪招牌芫荽厚切餐肉滑蛋三文治 $33🌈超级特别嘅三文治😍钟意食芫荽嘅朋友有福喇❤️呢份招牌芫荾厚切餐肉滑蛋三文治系用咗差唔多30g嘅新鲜芫荽炒蛋做架🔥有咁多芫荽嘅香味👍过足瘾呀💯而且三文治仲系即叫即做🔥超新鲜㖿🥳🥪香葱芝士成牛肉滑蛋三文治 $32🌈另一个我哋就拣咗香葱芝士成牛肉滑蛋三文治🥪呢个香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治d蛋炒🉐️超滑呀✅加埋咸牛肉同埋芝士🧀️味道劲夹呀💯口感仲非常之丰富添👍三文治真系大件夹抵食喔🥳🌮香酥手抓饼 $38/拣三款材料🌈见到有台式嘅手抓饼点可以唔试吓呢?佢哋香酥手抓饼可以拣两款、三款或者四款材料😍价钱就由$33至$43不等👍我今次拣咗个三款材料✅分别🈶️拉丝芝士🧀️肉松❤️同埋粟米🌽即叫即整💯真系要趁热食呀🔥✨$8 可以分别试埋佢哋嘅「皇版奶茶」同埋「滴漏咖啡」😋我呢个「奶茶控」都觉得佢哋嘅「皇版奶茶」唔错👍因为佢哋系用咗📌低糖自家配方✅所以佢哋嘅咖啡奶茶系唔会好甜💯跟份三文治再加$8就可以试到🥳比起单埋一支要$16抵🉐️多呀🥳
🥪招牌芫荽厚切餐肉滑蛋三文治 $33
🥪香葱芝士成牛肉滑蛋三文治 $32