今日嚟到呢间Cafe环境真系好舒服成个花园咁🪴 四面都有唔同嘅盆栽摆设好有生气🎍有一种悠然的感觉食物方面都系素食🍃口味健康得来调味唔会太过Dry👍🏻平衡返健康康同味道啱啱好值得一试💚⭐️ 全日早餐 ☀️份量超丰富😋有大啡菇紫薯金栗饼芒果沙律等材料全部都感觉好Fresh🍄Impossible Meat汉堡都好像真🍔⭐️ 咖喱喇沙汤面 🍜汤底好幼滑香味浓郁🥘配料已素丸子为主🍢配上各种蔬菜口感好有层次保留了喇沙的惹味😗⭐️ 是日餐汤 🎃⭐️ 忌廉芝士西兰花 🥦除餐附送了汤品同埋小食🥹南瓜汤真材实料食到南瓜蓉🧡 西兰花配上芝士真系好正呀🧀⭐️ 盐酥素鸡髀 🍗⭐️ 川辣杏鲍菇 🌶️两款小食都好香口特别素鸡造型同埋味道都好像真🥳特别啱啲食唔惯素菜嘅朋友🤣⭐️ 蛋白柠檬批 🍋柠檬嘅酸度好自然好清新💛 蛋白好轻盈唔会好大负担🥚用全素嘅材料都做得出高质嘅味道🎨⭐️ 红石榴汁 🩷⭐️ 桂圆红枣茶 ☕️值得一赞饮品嘅甜味都好自然唔会过分加糖🍭桂圆茶有种滋补的感觉🍇 而石榴汁带微酸好开胃
全日早餐

⭐️ 全日早餐 ☀️