平时见烧烤堂长期full house已经知佢正,今日一试果然名不虚传。款式多到有选择困难症,点咗咁多款基本上全部好味,拣几样同大家分享: ★ 海鲜 ★想讲,所有野加鸡皮都level up咗!「紫苏鸡皮虾」紫苏味特出、虾弹牙;「鸡皮墨鱼滑」外脆内软,个人几钟意呢种口感。「蒜蓉烧广岛蚝」少辣好惹味,几钟意个汁。★ 豚肉 ★呢度尝试将豚肉包住好多野,无花果卷同牛油果卷都唔错,但个人最爱始终系「盐烧豚肉荔枝卷」,咬开爆出清甜嘅果汁,有初恋感觉(?!);「泰式猪颈肉」爽口,青酱好夹。★ 牛肉 ★「盐烧A4宫崎和牛」油脂香口,就算摊冻咗食都有惊喜★ 鸡肉 ★「盐烧原块鸡皮」大癫,劲薄劲脆食薯片咁;「明太子鸡腿肉」肥美。★ 蔬菜 ★「盐烧日本银杏」当造一定要叫,烟靱口感有feel;「明太子淮山烧」有惊喜,口感清新,明太子画龙点晴。★ 其他 ★「焦糖青苹果鹅肝多士」一定要叫!焦糖多士嘅脆同鹅肝嘅滑好match,青苹果嘅酸甜中和咗肥腻感,好味;「明太子烧饭团」劲正,大爱饭焦口感,暖嘅明太子酱俾人一种幸福感,包脆脆纸菜好满足;「柑桔咸蛋黄卷」其实我食唔到咸蛋黄味,不过糖面柑桔几清新,当甜品食唔错!注意,呢

★ 海鲜 ★

「鸡皮墨鱼滑」外脆内软,个人几钟意呢种口感。

「蒜蓉烧广岛蚝」少辣好惹味,几钟意个汁。

★ 豚肉 ★

「泰式猪颈肉」爽口,青酱好夹。

★ 牛肉 ★
「盐烧A4宫崎和牛」油脂香口,就算摊冻咗食都有惊喜

★ 鸡肉 ★
「盐烧原块鸡皮」大癫,劲薄劲脆食薯片咁;

「明太子鸡腿肉」肥美。

★ 蔬菜 ★

★ 其他 ★

注意,呢度上菜奇快,亦都唔系日本吧枱小居酒屋,所以你点22样,真系一次过可以上哂22样俾你,非常建议大家分段嗌,一来可以保持所有野衬热食,二来试到坚好味有肚再追加比较开心。