2017-03-18 95 浏览
一年一度既花展又到,闲时都钟意摄影,今日同朋友一齐去影花,影到咁上下,当然要医下肚,附近金佰利广场超多食店,紧系喺度食埋饭先散band 啦!朋友之前喺旺角食过呢间ocasa 觉得几好食,所以佢拣左呢间ocasa !蒜片明虾蒜香味浓郁,带少少酸味,更加开胃,做前菜小吃最适合不过,而且虾都好大只,亦都非常爽囗,加上翠肉瓜,带少少清新减腻招牌屋喔牛肉面一碗出色既牛肉面汤,汤底最为重要,呢碗牛肉面汤底有浓浓既牛肉味,亦都加入秘制酱汁,令汤底非常出色,牛肉份量非常多,肉厚多汁,而且面条烟韧弹牙,好有口感珍珠奶茶茶味香浓,唔会好甜,有正宗台式珍珠奶茶既味道呢间餐厅有西式又有台式,食物味道一流,服务都唔错,唔怪得之朋友之前食过又再食,果然冇介绍错!
蒜片明虾
招牌屋喔牛肉面
珍珠奶茶
茶味香浓,唔会好甜,有正宗台式珍珠奶茶既味道