环境又好清静,饮住杯Cocktail 非常放松😚讲起佢地Cocktail 非常创新👍🏻创新得黎仲系又靓又好饮😍店员有礼貌慢慢介绍佢哋招牌特色👍🏻最吸晴系呢杯Hanakotobas 👍🏻系成束花🌸包住杯Cocktail一齐上😍好鬼靓🤩每束花都有唔同既花语好浪漫😍酸酸甜甜味道好刺激味蕾😋又靓又好饮一定要试下👍🏻如果唔饮得酒都可以试嫁,因为佢地可以转无酒精👍🏻非常贴心❤️蒜蓉牛油美国芦笋芦笋好新鲜一啲都唔老😋口感脆嫩👍🏻调味相当好,味道鲜美👍🏻香草牛油焗田螺田螺好大只😍闻到香喷喷🤤已经流晒口水🤭整得相当唔错👍🏻香草味突出,田螺爽弹😋薯蓉仲好幼滑👍🏻加埋香草汁一齐食仲更好味😋蟹肉黑松露长通粉呢个长通粉既蟹肉超多😍可以一啖食落口全部都系蟹肉🤪好满足呀😚配埋黑松露酱一齐食又浓郁又鲜美🤤我连汁都食得干干净净🤣其实佢地既招牌咖啡都好特别好出色👍🏻因为晚上去当然想饮下酒啦,去到见到好多特色咖啡都好想试呀,下次一定要中午或者下午茶黎试下佢地既咖啡先得😚
蒜蓉牛油美国芦笋
芦笋好新鲜一啲都唔老😋口感脆嫩👍🏻调味相当好,味道鲜美👍🏻
其实佢地既招牌咖啡都好特别好出色👍🏻