2024-09-12
Tasty treat 真系好啱share,4个人share都绝对无问题,但就只系得一个甜品🍧 呢个要留意‼️‼️首先系主食四选二,我哋拣咗肉酱牛胸肉蛋包饭同辛辣肉酱年糕,两个都好正🙌 𠮶肉酱蛋包饭捞饭一流,系𠮶几好嘅combination🥰 而𠮶肉酱年糕原来系仲有面,啲面仲要好弹牙,虽然我好钟意食年糕,但加埋面又饱,又多啲好感,赞👍🏻Share嘅一定系炸鸡拼盘 - 呢度啲炸鸡坚好食,特别系芝士口味,你每次嚟都会叫😋 佢仲会有年糕同薯条,可以一次过满足你5个愿望😙 3款口味嘅鸡,一人一个味都得🥰甘笋Oreo慕丝蛋糕 - 佢系用盆栽形式上,都几好食都有惊喜😛仲可以自选饮品两杯,drink menu 最平都$30/杯,所以整体嚟讲,𠮶餐$560够4个人share,种类又多,真系唔错🤓