2021-07-06 470 浏览
菠菜蕃茄烤芝士治 $78由大量芝士、小菠菜、蕃茄,配以buffalo sauce同埋酸种面包嘅三文治 。一个字,饱!Buffalo sauce同埋芝士好惹味,菠菜同埋蕃茄令件事好似冇咁heavy。未至于惊为天人,但相信芝士控会觉得好满足。只系我唔太识得欣赏酸种面包。绝对建议2个人share食!皇者焦糖花生酱真脆烟肉奶昔 $69呢款系其中一款佢哋推介嘅奶昔。花生酱同脆烟肉嘅咸香令呢事好有趣,真系好似饮紧花生酱咁,脆烟肉又充满咬口,同一般死甜嘅奶昔绝对系有天渊之别,味道丰富好多!花生酱控要一试!「No Milkshake No Life」主打各类奶昔,奶昔控嘅天堂,主食大大份,惊你唔饱咁!装修同布置行美式风格,环境阔落。
菠菜蕃茄烤芝士治
菠菜蕃茄烤芝士治 $78