2017-09-12 662 浏览
/椰挞就过关~唔知兔米糍又点呢🥜🐰<超群>🥜花生糯米糍($5.5)▪️位置太唔就脚🤦🏽‍♀️所以今日顺便出开去太子依个宝地,就一次过买兔米糍🐰兔椰挞同兔烧饼🙊均为兔仔而设嘅美食🤤-其实n年前食过一次,个时得番一粒,心知不妙,难估放左几耐🙁不过又口瘾起想吃糯米糍,仲指定要花生馅wo😤个次经历🤢😬今日就比多次机会你,见到有成十几粒,夹上盘有少少坠手,但睇落表皮已经偏韧😣🥜一咬落....Um系有d干🤔但再𡁻落 好烟韧👍🤤系我钟意烟韧得泥带点嚼劲嘅口感👉🏽内馅拍得住🔝1️⃣个间,而且更多花生原粒😍重点系香脆,混合砂糖,椰丝,花生酱。食落偏甜少少,但回味wo😲🙊提提外皮质地,应该放耐d就会又硬又实,尽早食用为佳🥜但索贵有点高,差一蚊就食到个大椰挞😭....
/椰挞就过关~唔知兔米糍又点呢🥜🐰
<超群>

🥜花生糯米糍($5.5)
▪️
均为兔仔而设嘅美食🤤