2021-12-26
先讲环境,地方宽敞舒适,只系座大厦等䢂上去耐少少,但食好嘢,无所谓啦😄一出䢂,望到门口收银柜,感觉有啲似会所,原来佢真系可以 Book VIP 房的。入到餐厅,觉得地方好阔落,洗手间好干净,大赞👍🏻👍🏻👍🏻,座位亦很宽阔,不错!轮到食物,没想到个花胶鸡汤底超出色!汤是没味精的,够浓味,颜色又靓,仲要有翅食😋饮完个汤,只鸡仲会变做覇皇鸡,鸡肉仲要唔”鞋”口!正😋😋😋叫左和牛并盘,和牛好嫩滑,好味,但其他牛仍有进步空间。劲钟意食牛的我,可能要求高左!牛肉我会俾78分!期望下次去,牛肉会更上一层楼!(注: 和牛系真系高水准的)鹅肠好新鲜,无”压味”,脂肪够肥,但系剪得短左少少(8-9吋),如果剪成12-14吋,食落口会更有质感!因为鹅肠系渌完会宿的!另外,有惊喜ge系 椒盐豆腐,一口细细粒,外脆内软,有层次、有口感!仲有炸云呑都好好味!Good👍🏻👍🏻👍🏻下次会带屋企人同朋友再去帮衬,到时会试下啲鱼生和海鲜。
轮到食物,
没想到个花胶鸡汤底超出色!
(注: 和牛系真系高水准的)
仲有炸云呑都好好味!Good👍🏻👍🏻👍🏻
下次会带屋企人同朋友再去帮衬,到时会试下啲鱼生和海鲜。
花胶鸡汤底