2021-09-23 15 浏览
/ 在花花世界中轻松Girls Talk Night👭🏾 // 今次嚟咗呢间餐厅,我会形容啱大家想揾个啱Girls Talk轻松倾计嘅地方,除咗要靓靓哋啱影相,都想个环境唔好太嘈。// 呢度我哋叫咗大概二人份量嚟嘅~大家可以参考/二重奏忌廉芝士烟肉粗管意粉 $118卖相有用心摆盘,好钟意佢呢种粗管意粉𠮶种烟韧口感﹗有冇人都钟意烟韧嘅意粉💛加埋浓郁又香嘅白汁,芝士轻松拉丝,加埋烟肉碎成件事冇咁Dry,而且烟肉唔会太肥,整体都唔错XD来自地狱的意大利粉 $ 110个名好搞笑haha,呢款地狱系指「特制辣」嘅冬阴公意粉,店员有特别提示个意粉系好辣问我哋食唔食到😂搞到我原本都惊惊地,好彩我都食到,但个后劲几辣,但因为系冬阴公所以又好开胃,又辣又想继续食咁😆🥵好变态嘅感觉,朋友仔话佢钟意食辣觉得呢款好过瘾,不过我自己平时食开三小辣都叫食到,所以其实都冇我想像中咁辣☺️碟豆花绿茶 $40呢个比较大杯啲,上到嚟有渐变蓝黄色几靓,饮落系蜂蜜绿茶味都可以。紫薯牛奶 $40卖相好得意同几有创意, 用咗饼底整咗个熊仔杯,卖相几得意。建议大家斟完牛奶之后最好都成个杯拎,我指劲太劲唔小心掐烂咗个杯,笑死咗 🤣另

/ 呢度我哋叫咗大概二人份量嚟嘅~大家可以参考/

二重奏忌廉芝士烟肉粗管意粉 $118

来自地狱的意大利粉 $ 110
来自地狱的意大利粉

碟豆花绿茶 $40

紫薯牛奶 $40
卖相好得意同几有创意, 用咗饼底整咗个熊仔杯,卖相几得意。建议大家斟完牛奶之后最好都成个杯拎,我指劲太劲唔小心掐烂咗个杯,笑死咗 🤣另外感觉上紫薯味可以融合得再好啲再浓啲~
紫薯牛奶
来自地狱的意大利粉