2020-10-08
同朋友经过大角咀看到一间布置非常fancy的餐厅,少女心的我就忍不住拉朋友入去食了😝💕餐厅里面员工好认真清洁👍🏼仲好好态度。之后睇返原来餐厅会请d身心智障的人,帮到佢地,好值得support!置身花海之中食野,真系觉得特别浪漫🌹就如其他韩式餐厅,他们会先送上前菜,泡菜好入味好够辣🌟软壳蟹忌廉汁意粉:原只软壳蟹上真系邪恶得来非常吸引🤤🤤🤤,软壳蟹好多肉,仔加上非常creamy且质感好好嘅意粉,忍唔住系咁食🌟牛油果炸豆腐沙律:食得多邪恶嘢,总要食返d健康的。铺满面的牛油果好高质素,好甜,仲夹杂左橙色番茄仔同鲜甜菜,好fresh!🍕黑松露杂菌薄饼:可以拉丝的pizza,仲好足料,好香黑松露味,饼则面就够脆,每一口都食到好浓好香的「芝」味☺️又可以打卡又可以支持社企,而且野食仲几高质,ig-able!💕
置身花海之中食野,真系觉得特别浪漫🌹
就如其他韩式餐厅,他们会先送上前菜,泡菜好入味好够辣