2022-07-25 30 浏览
🌹🌸踏进这花花世界🌸🌹一边享受美丽环境,一边叹住美食,令人心情特别愉快❣️呢间餐厅一直都好想嚟,睇相已经觉得好靓,嚟到置身花花世界中,更加令我心心眼😍。打完一轮卡,叫野食先🍽🍴金箔黑松露什露什菌蝴蝶粉 $141闪闪生辉嘅金箔布满整碟蝴蝶粉,令成碟粉感觉更矜贵;黑松露味道刚好唔会太浓,与什菌汁互相辉映。🍴二重奏忌廉烟肉芝士短管面 $143浓浓芝士配上忌廉汁口感香浓,短管面软硬适中,口口都有香浓汁酱,虽然碟面好邪恶,但真系好食令人到停唔到口。🍹草莓红茶 $45酸酸甜甜,开胃解渴,啱晒呢个炎炎夏日。🥛Easter cookie cup $86以曲奇饼制作成一只杯,杯上有卡通公仔及餐厅名,外观造型攞满分好有心思,加入牛奶落曲奇杯饮,打卡必选!餐厅除咗每个地方都充斥住💐美美花海💐外,每份食物及饮品都会加上食用花🌺来点缀,呢度环境同食物都一样咁靓。

🍴金箔黑松露什露什菌蝴蝶粉 $141

🍴二重奏忌廉烟肉芝士短管面 $143

🍹草莓红茶 $45

酸酸甜甜,开胃解渴,啱晒呢个炎炎夏日。

🥛Easter cookie cup $86