2021-11-22 42 浏览
终于试到铜锣湾呢间好多人介绍嘅花花cafe😍成间店都系用花花布置🌸🌼好fancy♡´・ᴗ・`♡碟豆花绿茶 $45野饮方面拣咗佢 因为佢卖相好吸引!!系好靓嘅渐变色 拎嚟打卡就最啱啦😋😋饮落去系有好香嘅绿茶味同花香味 成件事好清新😙 但系我就略嫌佢只味太淡🤭不过佢都算大杯 可以叫一杯同朋友share~👍🏻草莓红茶 $45相对卖相上就冇绿豆花绿茶咁靓🤭但系味道上我就中意呢杯多啲!饮落有淡淡嘅草莓味 重果味 但系唔会太过甜😙草莓味同红茶嘅香味比例啱啱好 茶香味唔会比草莓味盖过咗~不错不错🤍香草芝士拿破伦烟肉蝴蝶粉 $109酱汁酸酸甜甜 十分开胃😋而且仲有切粒嘅鲜蕃茄🍅成个意粉都好重蕃茄味😋另外仲有洋葱烟肉做配料 🥓🧄烟肉算多 大小适中😬令到成碟意粉更加香更加有口感(•̀ᴗ•́)و意粉嘅软硬适中整体嚟讲都叫几好味 但系如果芝士粉多啲就更好 唔系几食到芝士味🥲呢个位有少少失望二重奏忌廉烟肉芝士长管面 $118好中意呢样!!!!😍😍个酱好creamy 而且重奶味再加埋啲焗溶咗嘅芝士真系无得挑剔呀😍🧀芝士味好浓 仲有得拉丝㗎嘻嘻( ˘ ³˘)♥︎除咗芝士 佢仲有烟肉同杂菌仲配料😛 烟肉煎得好香而且大块!
终于试到铜锣湾呢间好多人介绍嘅花花cafe😍
成间店都系用花花布置🌸🌼好fancy♡´・ᴗ・`♡

碟豆花绿茶 $45

草莓红茶 $45

香草芝士拿破伦烟肉蝴蝶粉 $109

二重奏忌廉烟肉芝士长管面 $118
好中意呢样!!!!😍😍个酱好creamy 而且重奶味
再加埋啲焗溶咗嘅芝士真系无得挑剔呀😍🧀
芝士味好浓 仲有得拉丝㗎嘻嘻( ˘ ³˘)♥︎除咗芝士 佢仲有烟肉同杂菌仲配料😛 烟肉煎得好香而且大块!!! 份量都算多😙👍🏻绝对会再encore呀❤️‍🔥

另外另外 佢地嚟紧会喺铜锣湾百乐中心开新分店 snow by white hse😍😍大家记住去支持下啦