招聘中
$20,000
月薪 (面议)
2022-11-28 32 浏览
入到黎靓到我真系靓到哗一声,天花板挂咗好多干花,枱面有有花花铺满嘅餐枱,周围都好多绿草装修都系简约田园风。小食拼盘 $85食物等得比较耐,但嚟到热辣辣,精心炮制。鸡翼脆卜卜,好juicy。薯条软林林。烹调食物只要用心,就一定会好食。全日早餐 $128睇all day breakfast 有冇诚意,睇茄汁焗豆就略知一二,会返热个焗豆嘅,通常质素都唔会差得去边。烟肉炸身得来不干,炒蛋好滑,好食的all dayFlat white $40 & chocolate $40 黎依间餐厅最想玩嘅,就系打印咖啡。打印出嚟嘅样子又好似㖞,梗系要立即打卡啦!你杯咖啡同朱古力唔系得个样,咖啡豆好香,冇苦涩味之余仲有好香嘅果仁味,每口咖啡的余韵都很香顺。朱古力都是很香,不是一个甜得个奶味。他的饮品非常高质。

小食拼盘 $85

全日早餐 $128