2019-03-25 507 浏览
全城樱花🌸热,就连 Starbucks Hong Kong 都嚟个特饮 #花见红豆鲜奶抺茶 ☕️ #小秘书 一向对 #Starbucks 嘅新产品都无咩兴趣,因为怕中伏😅 若果要我花几十蚊买杯唔好饮嘅 #咖啡 或其他 #饮品,我一定会好肉痛😖 不过见 #生日奖赏 就过期,而且张广告相又影得几靓🤩 一于试吓啦!#小秘书 习惯喺 #Starbucks 饮嘢要用瓦杯上,呢日都唔例外。唔知系咪呢杯 #鲜奶抺茶 配搭比较复杂,我等咗差唔多十分钟先轮到我😪 不过杯 #鲜奶抺茶 嘅造型确实令我 #喜出望外❤️ 整体颜色嘅配合非常浪漫💕 #粉红色嘅朱古力碎片 洒喺 #鲜奶抺茶 上面,颜色好配合。而 #咖啡师 将 #红豆粒 混入 #鲜奶抺茶 里面,令整个口感非常丰富,不过味道就甜咗啲,将糖减半就差唔多👀

2019-03-24
用餐时段