同朋友喺奥海城做完Facial,差唔多六点,佢提意早啲食晚饭,带咗我嚟呢间小店,佢话平靓正。从商场行到过嚟,大约5分钟。我哋点咗一个红薯粉同埋几个小食一齐share:🐓花雕醉鸡红薯粉份量好足,应该有¼只鸡,充满花雕酒香味,而且鸡肉好嫩滑,配埋好滑嘅红薯粉,好味呀~🐂姜葱牛肉:熟度啱啱好,牛肉好焾滑,配埋姜葱🌱一齐食,味道好夹。🐷🦆猪软骨拼鸭肾:店员说可选辣度或者不辣,朋友好快讲要中辣😆,猪软骨好大件,而且炆得好焾好入味,拼埋爽脆嘅鸭肾,好正。🥬时菜(芥兰):芥兰翠绿爽脆。🐥口水鸡:朋友钟意食辣🌶,所以特登点碟口水鸡,麻辣加蒜香,好惹味;一啖口水鸡一啖冰冻豆浆,好爽。呢餐好丰富,每人都系百多元,我哋两个饱到捧住个肚,呢餐真系好介绍😋。

我哋点咗一个红薯粉同埋几个小食一齐share:
🐓花雕醉鸡红薯粉

🥬时菜(芥兰):芥兰翠绿爽脆。