2024-02-19 106 浏览
酒吧位于苏豪区,有大量各具特色嘅啤酒选择,店员非常友善,好热情咁介绍唔同款嘅啤酒比我地🍻 Mussels (500g) 蓝青口由法国直送,有三个唔同重量选择,粒粒鲜甜饱满,配搭四款自选酱汁,小编拣咗cream sauce,每只青口都沾满酱汁,配上大大份即叫即炸粗薯条,不错呢🍽️Chicken Wings 鸡翼一份有八只,表面炸至金黄香脆,加入香草调味,令味道更具层次,内裹嫩滑多汁,佐酒一流✨Meatball in Tomato Sauce 肉丸口感偏软绵,味道唔算好香浓,配上酸甜番茄酱汁,非常开胃✨Fish and Chips 外层松脆可口,炸香后仍然可以保留原有肉汁同埋嫩滑口感,旁边更附上大大份薯条,点上他他酱或番茄酱,减低炸物油腻感,够晒滋味🤩Beer Tasting Platter如果谂唔到试边款酒嘅话,可以不妨考虑tasting platter,可以自选六款啤酒~ 店员当日为我地推荐左几款黎自比利时、法国嘅啤酒,每款各有特色,一次过试晒白啤、黄啤、黑啤🍻

Mussels (500g)

Chicken Wings

Meatball in Tomato Sauce