过多既椅桌放系有限既空间有种压迫感。😔😔😔当入左门口,你可能会却步食定唔食好。15分钟左右,终于揾到位坐底,坐得唔算好舒服,而且今日星期六都几多人,位子都Full哂,都几逼。另一边见到有入带狗仔入黎食野,个刻觉得唔多卫生,见到狗仔玩餐厅既咕𠱸😐😐😐唔系话不接受狗只进入餐厅嫁咩?算啦,都系叫野食先食物方面系唔错既All day breakfast $108绿肠仔食落去几juicy唔会太腻!赞!不过烟肉就干柴柴左d🤒🤒🤒鸡蛋波波肉酱意粉 <$100鸡蛋波波熟过头左dd🤒🤒🤒,不过不失啦焦糖咖啡印度香料咖啡喜欢肉桂八角香味ge 会几中意😁几特别!再有下次,我会选择尖沙咀同铜锣湾既分店。之前去过以上2间都觉得环境好舒服,令人轻松自在,会比元朗呢度较舒适d,起码倾计上黎唔会听到隔离桌既人讲咩先🐶🐶🐶

食物方面系唔错既
All day breakfast $108
绿肠仔食落去几juicy唔会太腻!赞!
不过烟肉就干柴柴左d🤒🤒🤒
鸡蛋波波肉酱意粉 <$100
鸡蛋波波熟过头左dd🤒🤒🤒,不过不失啦
焦糖咖啡
印度香料咖啡