2020-07-31
武汉肺炎搞到呢间平时好多人食嘅甜品铺都冇乜生意 我难得出街, 紧系买埋甜品返去食啦~又系边款爱玉之争~ 响我谂紧嘅时候, 妹妹仔就出嚟招呼我~ 乖~但系我仲未谂到拣边款最后都系拣咗黑糖珍珠柠檬爱玉. 今日谂住出嚟买嘢,所以我有备而来, 带埋盒嚟装甜品。。。。 呢半年真系食咗太多外卖, d胶分解唔到,d 包装真系用咗好多, 食完见到堆垃圾都好guilty 所以如果可以就尽量避免啦~我今次就自备饭盒~ 细细盒,应该ok嘅~我叫咗外卖之后,就去买其他嘢, 转头先拎~ 但系我今次真系耐咗少少。。。 去返滔滔甜品拎𠮶阵, 原来佢地好细心, 帮我雪住呀~ 呢d咁嘅服务, 真系好唔错,抵赞食完正餐食甜品, 一打开, 满满嘅爱玉 仲未食, 见到都开心 甜度啱啱好, 爱玉好好好好好好好好好好好好好好食呀!!!又有淡淡柠檬味嘅清新, 好fresh呀~我下次都会带外卖盒去买~ 又好味,又环保!
我今次就自备饭盒~ 细细盒,应该ok嘅~
我下次都会带外卖盒去买~ 又好味,又环保!