2021-05-07
英国伦敦人气名店Duck & Waffle 🦆🧇 开左系ifc一段时间都未试过 今日突然醒起就同朋友去左lunchLunch menu系无招牌既Duck & waffle~ 唯有留番下次再泥~ 今日叫左set lunch🍴🥢Yellowfin Tuna ⭐️⭐️⭐️⭐️摆盘精致~Tuna几新鲜 配🍉粒同mustard都几夹👍🏻🥢Roasted Fillet of Sea Bass ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️块Sea bass整得好滑 加上佢煎脆左块皮 一啖就有两种唔同既口感🥰而个sauce同鱼都好夹🤤🥢 Black Sesame sticky toffee pudding ⭐️⭐️⭐️⭐️其实唔钟意食甜品既我 竟然觉得好好食🤣个黑芝麻酱非常可以中和个甜度 夹个burnt honey ice cream好香 好味‼️整体泥讲性价比就唔高 不过系pay for个环境服务😊
🥢Yellowfin Tuna ⭐️⭐️⭐️⭐️
摆盘精致~Tuna几新鲜 配🍉粒同mustard都几夹👍🏻