呢间餐厅同平时既中式酒楼好唔同🪭 主打英式中菜系服务同Plating 上面都有种英式既细致同专业🤵 仲有唔同Cocktail可以配小菜😊 绝对唔会唔岩口味添🩷⭐️ Crispy Aromatic Shredded Duck 🦆 用饼皮包住嘅香酥鸭好Crispy鸭味好香🔥配上酱汁好惹味 脆皮得黎加上京葱同青瓜既点缀🥒滋味但系比起片皮鸭无咁油腻⭐️ Kung Super-Pow Prawns 🦐宫保虾球有著滋味嘅甜辣调味🌶️ 虾肉既烹调用左泡油🍤表皮够晒脆虾肉不失嫩滑超讲究技巧⭐️ Special Crispy Noodles with Everything 🍜面条香脆唔会油👍🏻加上蔬菜肉片同埋虾同鱿鱼🦑丰富又有种怀旧既滋味🏮⭐️ Nourishing Chinese Soup 🍲如果我去到英国一定最挂住中式炖汤😚 今日有花胶响螺感觉鲜甜又滋补🐚⭐️ Citrus Ginger Sour 🫚 ⭐️ 1908BC Bloody Mary 🍸两杯Cocktail都加入了Oriental的元素❤️ 柑橘味既调酒加上蛋白好易入口🍊加上姜汁既后劲都好强 另一杯既Bloody Mary Infuse左八角🍃整体口味好
1908BC Bloody Mary

⭐️ Kung Super-Pow Prawns 🦐

Kung Super-Pow Prawns

⭐️ Nourishing Chinese Soup 🍲

⭐️ Citrus Ginger Sour 🫚
⭐️ 1908BC Bloody Mary 🍸
两杯Cocktail都加入了Oriental的元素❤️ 柑橘味既调酒加上蛋白好易入口🍊加上姜汁既后劲都好强 另一杯既Bloody Mary Infuse左八角🍃整体口味好立体同冲击好正🤪
Nourishing Chinese Soup
1908BC Bloody Mary