2012-02-25
已经光顾了不只几次的英雄三文治,都可算是他的粉丝之一,但作为粉丝,次次吃前都有影相,但始终都是因为懒之原因一直未写。。。抱歉!其实除了懒之外,迟迟未写的原因是英雄就是他的水准一向都keep到,所以几时写, 都一样不可不叫的烧肉眼牛排三文治, 个薄切牛加埋个特制芥末味烧酱汁, 好美味~ 夹在中间的红洋葱及生菜都十分新鲜薯条即炸的, 加上味粉份外香脆我另一个餐唔要薯条, +$ 8 咸牛肉焗薯, 但麻麻地, 我见店员用急冻的著仔即过果部焗焗机, 然后再界开佢用咸牛肉"悯"番个界, 没有焗薯专用的酱,如额外加要+$$$ worrrr, 咸牛肉又小, 又冇酱, 好干, 咁叫焗, 冇乜诚意 bor ~!总之佞番薯条好过我见照烧鸡扒三文治都好多人叫, 我又叫来试下先, 因我次次都叫牛牛.... OK la冇乜特别咁, 正常稳阵之选.. 始终都情迷牛牛 aiya ..... 我竟然冇影到个movenpick coffee , +$3 有了, 我对movenpick 有点情意结, 因为我在埃及就是住movenpick 的游轮酒店, 如果果时可以叹住杯pick pick coffee , 正丫 !!!!
夹在中间的红洋葱及生菜都十分新鲜
薯条即炸的, 加上味粉份外香脆 我另一个餐唔要薯条, +$ 8 咸牛肉焗薯,
但麻麻地, 我见店员用急冻的著仔即过果部焗焗机,
总之佞番薯条好过 我见照烧鸡扒三文治都好多人叫, 我又叫来试下先, 因我次次都叫牛牛....
OK la冇乜特别咁, 正常稳阵之选.. 始终都情迷牛牛
杯coffee好香好浓滑, 一D 都唔苦 !!~~~~
$ 29 一个餐, 真系超值了~