Hero’s Friday 以英雄为主题嘅汉堡包店🍔薯条可以加钱转其他小食真喺超抵!个袋细细的,里面装得满满🤩我叫嘅炸鸡粒一拎出嚟,满到就会跌一两粒个只🤣🔰Captain Burger🍔 $72 队长汉堡😎为咗佢嘅5oz 100%自家制无添加美国纯牛肉手工汉堡🍖超厚牛肉咬落去肉汁爆哂出嚟超juicy🤩🤩只加盐同黑椒调味,绝无味精同其他成份,呢个健康指数同价钱嚟讲真喺好抵!Captain burger 馅料仲有烟肉🥓芝士🧀煎蛋🍳生菜🥬打开burger个一刻见到芝士爆哂出嚟已经好治愈🥰🥞Sausage & Egg Coffee Panger $48☕️猪柳蛋咖啡班堡咖啡味Pancake好松软😳 口感湿润又轻盈,咖啡味好突出,配上厚炒滑嫩蛋,好有早餐嘅感觉🤣呢个我真喺一啖接一啖,估唔到汉堡皮变做pancake感觉成个唔同!令我对panger 改观🤩🤩🧅Onion Rings 洋葱圈 外层金黄色炸得脆卜卜🤩里面洋葱圈无散开,甜味十足,食完一圈仲想食多圈😎🍗Hero's Popcorn Chicken 英雄炸鸡粒外层脆卜卜,炸粉唔算好厚,鸡肉仲好大粒😳炸完依然保留肉汁,好Juicy🥺一粒一粒咁食唔

🔰Captain Burger🍔 $72

☕️猪柳蛋咖啡班堡
Sausage  &  Egg  Coffee  Panger

Sausage      &  Egg    Coffee    Panger

🧅Onion Rings 洋葱圈
洋葱圈

🍗Hero's Popcorn Chicken 英雄炸鸡
外层脆卜卜,炸粉唔算好厚,鸡肉仲好大粒😳炸完依然保留肉汁,好Juicy🥺一粒一粒咁食唔停口😭
英雄炸鸡粒

🥤汽水仲可以拣无糖可乐‼️
10 分钟 (外卖自取)
洋葱圈
英雄炸鸡粒