2015-02-26
今日早收工,又走到深水埗揾食,见6点钟无乜人食,又唔使等枱及搭枱,早早地食个面先,最多夜晚再食宵夜!见人介绍茄蛋牛肉好食,我们二人就点了一碗茄蛋牛肉手搅面、一碗原味萝卜手搅面、麻辣鸡丝、一杯冻柠茶。麻辣鸡丝:冻食,好惹味,辣辣地,越食越想食,停唔到口。茄蛋牛肉手搅面:碗面好热,番茄好甜,好有茄香味,牛肉好好食,好香口,不过得两三件,少左D,个面表面似米线,但不同之处是好弹牙,好好食,果然值得一试再试!👍原味萝卜手搅面:好普通,没有特别,萝卜都唔算甜,不过见个汤底有肉碎及少少虾米,未至于全味精汤。冻柠茶:茶味唔错。可能夜晚去食,没有中午时间有好多职员帮手,平时中午食,落单后好快就有面,夜晚又慢又漏单,有个男人等左好耐都未黎野食,饮了少少豆浆,嬲嬲地就走了,又无比钱,职员无奈大叫都追唔到,最后cut了单,个男人真有型👍我地都等了15分钟,不断追单才有野食,希望大家食要有改善。
麻辣鸡丝:冻食,好惹味,辣辣地,越食越想食,停唔到口。
冻柠茶:茶味唔错。
我地都等了15分钟,不断追单才有野食,希望大家食要有改善。