2021-03-07 1773 浏览
TEA WG既茶出名就系人都知~估唔到佢用茶做既雪糕都一样好掂!!!雪糕有茶味雪糕同生果雪葩,佢地既茶咁出名梗系试左茶先啦!我就试左1837 Black Tea☕️ +Singapore Breakfast tea☕️1837 Black tea 一入口竟然朱古力味🍫比较浓,慢慢先会有淡淡black tea既苦涩味涌出,都几特别☺️但black tea既苦涩唔会令到你唔钟意或者觉得太苦,可能因为有雪糕本身既甜味中和番~同埋唔会觉得太饱呀~食多2杯都仲得呀~HAHASingapore Breakfast tea我咁讲可能好核突但一入口第一个感觉真系咁~我觉得我Lam紧一个茶包👅 佢茶味超劲,完全无雪糕果种奶味,作为一个茶味雪糕控觉得神奇又大爱🥰不过最估唔到系竟然有淡淡薄荷味🌿依个味真系十分之出色同过瘾呀~HAHA总结我觉得$38一球黎讲都好值得试!! 真系好高质同埋我到而家都未食到第2间既茶味雪糕做到佢咁出色!!
雪糕有茶味雪糕同生果雪葩,佢地既茶咁出名梗系试左茶先啦!
1837 Black tea

Singapore Breakfast tea

雪糕
2021-03-06
外卖自取
雪糕
  • Singapore Breakfast tea Ice Cream