2023-07-09
两款蛋糕都好松软 蛋糕气孔劲密 食落湿润 同忌廉一齐食 唔会过甜/ 太腻 食完好幸福好c服ㅠㅅㅠ• 丸久小山圆抹茶卷蛋加麻薯 $138+15 🍵个cream系超浓郁嘅抹茶味!!!对得住丸久小山圆抹茶粉🫡 味道唔会过浓 回甘个下正到哭咗 个麻薯又系劲正 有米香好烟韧 成旧沾满抹茶忌廉食yumyum✨ • 三重朱古力卷蛋加麻薯 $108+15🍫佢唔系啲bb朱古力味 系大人嘅黑朱古力味 同抹茶味一样都系好浓好香 唔会过甜 总之就好食啦! 不过如果净系拣一款买我会推荐抹茶 同埋好想知个三重系边三重哈哈网店卷蛋黎讲佢嘅性价比真系赢晒 最重要系易买 有时心血来潮想食仲要预早成个月订都真系好难搞架嘛🤯总结:无可挑剔🥹 一定会回购~ 迟啲想试埋铁观音同焙茶!烟韧控记得加麻薯!🤤🌟 5/5 有兴趣可以提早whatsapp/ ig dm落单就一定有得食 留意佢地IG story都经常会有现货 follow咗ig咁就几时想食都得啦💚BTW我系观塘分店拎 店员超级nice✨P.S. 记得自备保温袋 佢地亦都会提供冰包 个人建议拎到返屋企即刻放入雪柜雪返冻先食呢~
• 丸久小山圆抹茶卷蛋加麻薯 $138+15 🍵
• 三重朱古力卷蛋加麻薯 $108+15🍫