2024-10-11
♡ 茶饮称霸|霸王茶姬 尖沙咀K11 强势登场 ♡-内地强势茶饮品牌「霸王茶姬亅嚟到香港啦❗️ @chagee.hk位置十分方便 邻近尖沙咀地铁站。平时喺大陆玩,我都会冲去买😜🫖朝头早起身就要工作 👩🏫饮完佢特别提神😘 ~~~ 平日10点左右落单 大概等15至30分钟左右✅记得一定要用Chagee hk/ 微信小程式落单 ✅仲可以睇到等候嘅时间 如果唔系现场先嚟排就有排等㗎啦❌隔离仲有小游戏玩 仲有奖品拎添😍-♡ 伯牙绝弦 ♡ $28(中杯)作为佢嘅粉丝,一定要叫佢嘅招牌茶饮~更风靡全国各地🙌茉莉雪芽茶叶作为Base,加入新鲜牛奶🥛茶香比例完美。 本身呢杯嘢饮都系揾知音人饮品如其名😜😜-♡ 桂馥兰香 ♡ $28(中杯)之前已经喺大陆饮过呢一杯以乌龙茶做底 加埋淡淡嘅桂花香❤️男士女士都啱饮呀❗️❥#⇢店铺资料:CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖## 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X尖沙咀-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodga
位置十分方便 邻近尖沙咀地铁站。
平时喺大陆玩,我都会冲去买😜🫖
朝头早起身就要工作 👩🏫
饮完佢特别提神😘 ~~~
平日10点左右落单 大概等15至30分钟左右
✅记得一定要用Chagee hk/ 微信小程式落单
✅仲可以睇到等候嘅时间
如果唔系现场先嚟排就有排等㗎啦❌
隔离仲有小游戏玩 仲有奖品拎添😍
♡ 伯牙绝弦 ♡ $28(中杯)
作为佢嘅粉丝,一定要叫佢嘅招牌茶饮~
更风靡全国各地🙌
茉莉雪芽茶叶作为Base,加入新鲜牛奶🥛
茶香比例完美。
本身呢杯嘢饮都系揾知音人
饮品如其名😜😜
♡ 桂馥兰香 ♡ $28(中杯)
之前已经喺大陆饮过呢一杯
以乌龙茶做底 加埋淡淡嘅桂花香❤️
男士女士都啱饮呀❗️
❥
⇢店铺资料:
CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)
尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖
🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X尖沙咀
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南 #尖沙咀美食
#以东方茶会香港友