2019-06-21
今晚收工同同事食个快饭先返屋企休息 民华餐厅系我哋嘅不二之选🧞♂️ 价钱亲民食物又唔错🧞♂️我叫返我嘅例牌姜丝牛肉通 食得清淡啲 汤底其实都好有姜味🧚♂️ 依家唔系好多餐厅会做姜丝牛肉通架啦 每次想食我都会嚟民华🧛♂️肠仔炒蛋个卖相都唔错㗎🧚♂️ 不过我最钟意都系个牛油多🧛♂️🧛♂️ 牛油系涂满两块多士㗎 唔会净系涂一面🧛♂️ 仲系用外国Anchor牛油 放心食🧞♂️我哋仲叫咗两款点心share 秘制金钱肚系好食嘅 爽口得来内淋 酱汁好惹味🧞♂️ 烧卖就几大粒既 不过肥猪肉多咗啲🧞♂️ 所以争啲口感 但$17 cp值算合格有余啦🧚♂️最后朋友为食 要左个西多士🧛♂️ 望落好似干左啲 但食就冇咁油腻 咬落去都仲系好软熟嘅🧚♂️落完炼奶再落糖浆 双重享受阿🧛♂️🧛♂️埋单都唔使$80一个人 值!🧚♂️
落完炼奶再落糖浆 双重享受阿🧛♂️🧛♂️