因为疲情关系, 每一张枱都有消毒酒精同埋纸袋俾你装口罩,真系好贴心,比LIKE👍🏻餐厅实在太多嘢食,选择困难症复发🤪茶餐厅All day breakfast 都有, 劲呀💓最后点佐All day breakfast英式早餐 同柠檬利宾纳微小冰。"All day breakfast英式早餐"有烟三文鱼🐟,香肠,炸薯饼,茄汁焗豆,烟肉,牛油菇,炒蛋和多士配餐汤🍵同埋沙律🥗,好多野食。 😋 茶餐厅出品既All day breakfast,摆碟都有模有样,佢个炸薯饼系啱啱乍起,外边脆卜卜,入边软林林。好好食。💓"柠檬利宾纳"🥤柠檬利宾纳微小冰,由于我唔系好钟意饮冻饮,所以点左微小冰。佢张单佢有三个小冰喺度,完全做到我要求。

"All day breakfast英式早餐"

"柠檬利宾纳"🥤