2024-03-09 42 浏览
上次夜晚去食Proton已经介绍过一次~今次要介绍吓日头嘅Proton,有另一种韵味同质感~日头嘅日光可以照入去成间cafe~为呢间工业风cafe加上阳光嘅气息!想好好enjoy一个假日,绝对系一个好选择!特别要提佢嘅嘢饮真系好好饮🤤咖啡系连我冇饮开嘅都觉得好好饮🥹为左佢夜晚瞓唔著🙈每次都要叫佢嘅嘢饮,一定有惊喜!⭐️ 饮品✨ Earl Grey Chocolate $38 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻第一次咁香嘅朱古力,佢嘅茶味真系好夹🥰唔饮咖啡人士嘅恩物!令我眼前一亮!之前饮过其他嘅咖啡都系偏香!佢啲signature嘅味道都系又特别又好饮!✨ Ice Latte $38👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢杯朋友点,佢饮开咖啡都觉得好饮~好滑,有层次🤤⭐️主食✨ All Day Breakfast $128 👍🏻👍🏻👍🏻脆烟肉、大啡菇、车厘茄、沙律菜、德国肠薯饼、烟三文鱼、酸种包、炒蛋All day就系点整点好食🤣Good morning必备!作为拣饮择食之鬼,难得遇到一个我全部野都食嘅all day,开心☺️✨ 安格斯牛肉汉堡包薯条 配烤大啡菇 $98 👍🏻👍🏻分量十足,超级大份!一啖一啖咁咬都有难度🤣我要分开几份

⭐️ 饮品

✨ Ice Latte $38👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

呢杯朋友点,佢饮开咖啡都觉得好饮~好滑,有层次🤤

⭐️主食

脆烟肉、大啡菇、车厘茄、沙律菜、德国肠
薯饼、烟三文鱼、酸种包、炒蛋

✨ 安格斯牛肉汉堡包薯条 配烤大啡菇 $98 👍🏻👍🏻

分量十足,超级大份!一啖一啖咁咬都有难度🤣我要分开几份食~大满足😋不过牛肉偏干身,如果再juicy 啲就更好了!

⭐️ 甜品

✨ 污糟提拉米苏 $80 👍🏻

个人觉得佢甜品冇嘢饮做得咁出色🤣Tiramisu再湿啲会更好食!

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)