2023-05-14
食过咁多间唔同餐厅既梳乎厘 都系觉得呢间最好食 一定会返转头食呢间既梳乎厘 除咗梳乎厘之外 佢地其他既主菜同饮品都好好味 今次就叫左两个主菜 一个甜品 一杯饮品 今次仲要有午市套餐 有得跟埋餐汤同饮品主菜叫左个铁板名古屋茄汁海虾肠片意粉 好少餐厅会用铁板上意粉 感觉上几特别 而且卖相好靓 热辣辣上到枱 好香口 佢地既茄汁系偏甜 唔酸 意粉系偏硬 有咬口 海虾好弹牙 仲有一片片既肠仔 底下仲有一层薄薄地既蛋 成个配搭好夹 好好味 不过个份量唔算好多 一个人食岩岩好另外仲叫左个Hoi Hoi All Day Breakfast 同之前一样咁丰富 中间有好多新鲜沙律菜 食落好新鲜 仲有两条鸡肉肠 两块烟肉 佢地既烟肉煎得好香脆 黑松露炒蛋炒得好香好滑 仲有几粒菇 扒茄同埋热香饼 成个全日早餐感觉好丰富 好好味甜品拣左夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟 未食过呢个味 今次就试下佢 都系有三大件梳乎厘班戟 上面有好多忌廉同埋夏威夷果仁 梳乎厘班戟依旧好香蛋味 食落好松软 空气感十足 忌廉好滑 唔会太甜 有好多夏威夷果仁好香脆 好好味 呢个梳乎厘班戟每次都唔会失望饮品跟餐拣左杯柠檬特饮 就系一杯正正常常既柠
饮品跟餐拣左杯柠檬特饮 就系一杯正正常常既柠檬梳打 酸酸甜甜几好味 另外佢跟餐仲有餐汤 系椰菜花薯仔忌廉汤 味道唔错 好香好浓
整体黎讲 食物高质 价钱合理 值得一试