2022-01-18 74 浏览
荃湾咁多美食要做到突围而出真系好难 咁今日介绍番茄18都算黑马 店名既18意思解释应该系18般厨艺样样精 👍 点解我咁讲? 首先讲下佢地装修好有80年代旧香港特色价钱方面都属于普遍价钱今日我试左佢地既麻辣双色饺子睇个店名系出名番茄汤点知佢麻辣都整好好味 有四川风味又唔算太辣 好岩过过口引既人招牌木碎花生多士 一间铺个餐牌写得招牌一定对佢产品好有信心 平时去茶记食既多士都冇花生碎 依到加入左花生碎提升左好多口感同香口感觉 真系好食另一个招牌瑞士鸡脾同只碟差唔多size 你地睇卖相 都知道个汁好浓只脾仲咁有光泽就知d 肉有几滑嫩药膳鸡汤米线 药膳依两个字不如睇图有几多桂圆肉.红枣.杞子去将个汤底去调味 加上d 鸡都系咁滑 真系值得一试 叉烧抄蛋饭依个茶餐厅既灵魂就知到厨师既功力 抄蛋香而不老。叉烧选择少少肥。因为叉烧既油脂抄出黎令到蛋更加香都系诚意推介特饮绿椰冰同华田脆脆依两杯特饮简直系一杯泰国风情另一杯系马来西亚风情

店名既18意思解释应该系18般厨艺样样精 👍 点解我咁讲?
首先讲下佢地装修好有80年代旧香港特色

价钱方面都属于普遍价钱