2021-07-04 814 浏览
一日一黄店-荃湾高质良心小食店 今次系第2次黎 假日黎到人唔多 店面细细 小左文宣 得番同其他良心店合作既宣传文 同贴纸(第一次既评价可以去 #hkfunfoodrecord_荃湾 揾番).我望左好耐餐牌 点解唔见左沙嗲牛肉包既? 最后点左 ⭐️滑蛋咸牛三文治$16烘底$2如果单拼都只系$12 算劲平🔥由于即叫即整 出品新 鲜爆热辣辣唔似其他小食店 整定再加热 👍🏻三文治外层 够脆 食到索索声 爆碎👍🏻滑蛋咸牛配料量都好多看似平平无其既三文治‼️其实要整得好食过佢 绝对有难度 高分好评.⭐️手抓饼$16👌🏻同样整即 爆热 都好食 但相对普通 🥲因为望相 都见到用左 2张吸油纸 都好鬼油如果加埋配料夹系中间 同样会变成高分美食.姨姨见到我有影相 劲nice主动协助我影 仲话多谢我回想上次黎果时 系店面影相可能会觉得我奇怪 但今日感觉劲自然好多倾落发现 原来⭐️沙嗲牛肉包$16变左隐藏menu 因为包黎货唔多所以转左要熟客仔先点得 .#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_荃湾#hkfunfoodrecord黄店.#小厨美食 (荃湾)地址:荃湾西楼角路202-2
我望左好耐餐牌 点解唔见左沙嗲牛肉包既?
最后点左 ⭐️滑蛋咸牛三文治$16烘底$2
所以转左要熟客仔先点得
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_荃湾
#hkfunfoodrecord黄店
#小厨美食 (荃湾)
地址:荃湾西楼角路202-216号荃昌中心昌宁商场1楼5A号舖
⭐️评分:
味道:4.5/5
环境:-/5 外卖
服务:-/5 外卖
抵食:4.5/5

#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkigshop #hkblogger #hktrip #hongkongtrip #香港旅行 #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #香港美食 #一日一黄店 #荃湾美食 #沙嗲牛肉包 #三文治 #手抓饼