2021-03-05
🍛温泉蛋·豚肉·石头锅珍珠饭 💰62见到石锅拌饭仲唔即刻叫!简直好似唤醒返韩国D记忆咁🙈入面有个好大嘅温泉蛋!有D杂菜系四周 但系豚肉可能系五花腩 我个人就觉得太过肥啦🙈不过大家都明叫豚肉就唔系想食猪架啦🤣捞左D韩式辣酱(虽然冇乜味)但系有饭焦系底!所以超级惹味!推介推介😋🧆韩式牛肉野菜炒粉丝 💰59牛肉有几旧 类似干炒牛河D味道 几入味!都会有D菠菜等等系粉丝入面 整体觉得粉丝偏水润 唔干身 但系我几钟意呢种口感🤣系有D过咸 如果落少D调味料可能会好D🤔🥙芝士白汁烟肉焗西兰花 💰(正价30;跟餐+15)呢个有D坎坷😢我地本身见唔到有+15 单都系打正价 但系隔离台就话+15就有咁大碟 所以我地最尾去左cashier 个收银姐姐竟然话我地唔讲明 正价会大份D wor😅 最后佢都系变左+15 虽然唔系好大影响 但系我觉得店员应该讲清楚😂整体来讲芝士白汁几多!而西兰花都偏大件 几好食😌🍗韩风香酥炸鸡 💰38劲多台都有嗌呢个!而佢韩式甜辣嘅风味真系做得唔错!炸得超几入味!D鸡皮位都好似有肉咁❤️仲要超级大份 38蚊真系超抵 呢个比赞😋环境算ok可以睇到海景嘅 但系嘈杂度就系普通茶餐厅咁😂话晒佢
🧆韩式牛肉野菜炒粉丝 💰59
🥙芝士白汁烟肉焗西兰花 💰(正价30;跟餐+15)
整体来讲芝士白汁几多!而西兰花都偏大件 几好食😌
🍗韩风香酥炸鸡 💰38
环境算ok可以睇到海景嘅 但系嘈杂度就系普通茶餐厅咁😂话晒佢叫韩乐 我先入为主就觉得佢同意乐feel差唔多 点知又真系🤣可能野食会好味D 更丰富😍D姐姐讲野都系茶餐厅咁大声 好大声收order 大家唔好见怪🤣 钟意野食可以来尝试下嘅