2023-09-08 470 浏览
实不相瞒😛小编自细响荃湾长大😌今次返去旧居附近竟然发现原来有间西班牙餐厅酒吧🤔所以决定入去试一试佢Dancing grape (Cocktail)杯Cocktail系用茶壶装😍目的系可以俾我地一啖一啖慢慢品尝😙主调系巨峰提子加埋Gin😊清清甜甜咁😋好清新同易入口Happy Ending(Mocktail)百香果味好香☺️酸酸甜甜咁好开胃🤪带住非常清新嘅口感西班牙蛋饼好期待呢个传统菜式🤨一埋枱已经闻到阵阵嘅蛋香味😋上边仲有块ham做装饰🤤食落去好香蛋味☺️配合埋块ham简直系绝配黑松露薯条话说小编系极度钟意食薯仔制品😍仲要加埋有黑松露点可以试一试? 呢个薯条仲有芝士响上面一齐焗🤤食落有拉丝感😳加埋松露嘅香味真系冇得顶👍🏻胡麻酱茄汁海鲜意粉听闻呢个系佢哋自家制嘅酱汁😙又香龙嘅蕃茄味配上淡淡嘅日式胡麻味,😊比起普通嘅茄汁意粉有更高嘅层次👍🏻配有大大粒带子同埋杂菌😋very yummy

Dancing grape (Cocktail)

Happy Ending(Mocktail)
百香果味好香☺️酸酸甜甜咁好开胃🤪带住非常清新嘅口感

西班牙蛋饼