2023-03-28 827 浏览
呢日经过荃新天地地下见到呢间落地玻璃红砖cafe🍽️ 仲有得食好难揾到嘅荷兰松饼 就入咗去食个晚饭烟三文鱼忌廉扭纹通粉 配荷兰宝贝松饼嚟得呢间cafe不得不试Dutch baby pancake 荷兰松饼几松软 仲有蛋香 上面嘅忌廉汁几creamy 配扭纹通粉都几夹 同荷兰松饼亦都好夹 食完都真系几饱肚㗎🥞 Dutch baby仲有甜品可以选择㗎 唔一定配咸食㗎😉BOUNDLESS 和牛汉堡 配薯条和牛汉堡可以选择汉堡扒几多成熟 我哋拣咗五成熟 费事食牛肉干咁样啦🐮 不过呢度嘅汉堡扒系用美国和牛做嘅 都几高质素 就算全熟应该都唔会冇肉汁🍔 呢个和牛汉堡扒唔会好似坊间咁油腻 我就几钟意啦 入面仲有番茄酱同埋烟肉🥓 其他蔬菜类嘅配菜就有紫洋葱同埋德国酸菜 都几特别😆 隔离嘅薯条更加系我嘅挚爱啊 因为系粗薯条嚟㗎🤤 下次可以试吓两层和牛汉堡😎Flat White有得拣Fruity定Nutty 我拣咗nutty 饮得到有咖啡豆嘅香味 唔会太重奶味 咖啡面嘅拉花仲有只兔仔 真系好靓🐰Matcha Latte除咗咖啡之外 呢度都仲有好多其他饮品可以选择 我就拣咗呢个matcha latte😗 卖相好

BOUNDLESS 和牛汉堡 配薯条
BOUNDLESS和牛汉堡配薯条
BOUNDLESS和牛汉堡

Flat White
Flat  White

Matcha Latte
除咗咖啡之外 呢度都仲有好多其他饮品可以选择 我就拣咗呢个matcha latte😗 卖相好适合打卡之余 味道亦都唔错 奶香味重 抹茶味浓郁得嚟唔会确喉🍵
Matcha  Latte

呢次系我第一次食荷兰松饼 都真系几有惊喜 几推介呢间cafe☕️ 地点就脚得嚟 食物又好食😋