2023-11-15 22 浏览
发觉好耐都无据扒啦,最近经过荃湾果头,俾我揾到呢间地舖餐厅专食扒---🌟DAY22 STEAK🌟一于试试佢,仲系主食铁板牛,好特别🤩餐厅环境唔算好大,楼面嘅店员唔算多,但服务态度就好得,铁板上到枱,店员都会帮手跟一跟烧成点👍🏻._./ 套餐 /(是日餐汤+饮品)套餐几抵食,包埋餐汤同饮品,餐汤仲可以加配酥皮汤,果日嘅餐汤系忌廉汤,啲料都好足,热辣辣上.🐂 | 美国西冷---黑松露牛油 | 🐂(配芝士酱薯条)扒系以铁扒上,火够大,西扒放咗上去其实好快熟,几多成熟就可以自己抉定想烧几耐,牛油仲有几款味道可以拣,拣咗黑松露劲香呀👍🏻配菜亦可以拣,我拣嘅芝士酱薯条一啲都唔求其,条条薯条都劲脆,仲有配芝士酱🧀.🐐 | 红西兰羊架---鹅肝牛油 | 🐐(配炒意粉)一份羊架有四旧,少少膻味,但肉质唔鞋口,配菜嘅炒意粉同样好食,唔会太dry同淡味.💚 | 青柠梳打 | 💚大大杯,唔会太甜,有青柠嘅酸🍋.🩷 | 杂果宾治 | 🩷香甜得黎又有梳打,好解渴.🍮 | 芒果布甸 | 🍮甜品系芒果布甸,卖相睇落好似好普通,但味道却意想不到咁出色,布甸劲滑身,芒果味香浓🥭._.
._.
/ 套餐 /
(是日餐汤+饮品)
🐂 | 美国西冷---黑松露牛油 | 🐂
(配芝士酱薯条)
🐐 | 红西兰羊架---鹅肝牛油 | 🐐
(配炒意粉)
💚 | 青柠梳打 | 💚
大大杯,唔会太甜,有青柠嘅酸🍋
🩷 | 杂果宾治 | 🩷
香甜得黎又有梳打,好解渴
🍮 | 芒果布甸 | 🍮
._.