2022-08-21
荃湾一间非常有格调同气氛嘅西式餐厅☺️,食物高水准之余,服务态度同环境都系一百分💯!想庆祝生日或者纪念日,绝对唔会令人失望。🦀French Edible Crab Risotto($258)呢个意大利饭非常creamy😉,蟹味超级浓郁🦀,啖啖都会食到蟹肉!但绝对同一般餐厅唔同,唔会食到好滞😊!面头嘅芝士脆脆都劲好食😍!Set Dinner ($338)🥒Smoked Salmon & Cucumber前菜有烟三文鱼包青瓜,三文鱼嘅咸同青瓜嘅清新好夹😋,完全唔会抢走其中一方嘅味道,喺面嘅三文鱼籽非常鲜甜😚,食完令人期待之后嘅主菜😌!🥣Soup of the Day南瓜浓汤唔会太水,亦都唔会太杰,清清甜甜,南瓜味突出😙,附带一件包,会有少少干,味道正常。🍖Duck Confit with Arancini & Mango, Orange Salsa主菜令我哋非常期待嘅油封鸭髀😇,一上碟就香气扑鼻,外皮香脆😍,鸭肉鲜嫩多汁😍,配埋芒果橙莎莎解肥腻感💯。意式炸饭团味道有啲似芋头糕😌,口感唔错。🍮Dessert今次甜品系奶冻~面头有啲红莓酱。牛乳味道几重,会有少少甜!📍荃湾青山公路407-411号
Set Dinner ($338)
🥒Smoked Salmon & Cucumber
🥣Soup of the Day
🍮Dessert
今次甜品系奶冻~面头有啲红莓酱。牛乳味道几重,会有少少甜!
📍荃湾青山公路407-411号金荃大厦地下B铺 (8咪半对面)