2022-09-15
今次去左荃湾广场对面同朋友食lunch,每人试左一个Lunch Set。午餐 $108- 西班牙冻汤+18- 炸60个月火腿薯球- Tortilla 薯仔奄列- 西班牙油炸鬼- 冻咖啡🟢冻汤以西瓜、蕃茄、青瓜、柠檬汁打成,与其话系汤,不如话似水果蔬菜汁,几好饮!🟢薯球好浓郁,好香火腿油香,有三粒,仲可以同朋友Share!🔴蛋奄列,好似一个批,切开好多薯仔+洋葱!疑似系素食😹🔴西班牙油炸鬼真系好油腻,份量多到食唔到。午餐 $168- 红菜头汤- 蕃茄粟米脆片- 西班牙辣肉肠海鲜饭- 西班牙油炸鬼- 冻咖啡ig : mr.travelgenius🔴红菜头汤好大阵果腥味,调味唔够去除唔到,我个但唔太钟意红菜头果阵味。🟢蕃茄脆片好好食,脆片好似酥皮咁,载住好香嘅蕃茄碎,好味!🔴西班牙海鲜饭细到一个极点系,有无一碗饭?细到真系惊人,而佢亦唔系一个镬,只系一个唔热嘅兜,上面有青口大虾,味道都几鲜甜,个饭就好油腻,因为有好多辣肉肠粒,唔怕油腻其实都几好味。但份量真系细到交关,唔知以为系下午茶餐。🟢咖啡几香,唔错。整体评价系小食比主菜出色,价钱唔算平,但计落有5个Items都尚算丰富!
午餐 $108
- 西班牙冻汤+18
- 炸60个月火腿薯球
- Tortilla 薯仔奄列
- 西班牙油炸鬼
- 冻咖啡
🔴蛋奄列,好似一个批,切开好多薯仔+洋葱!疑似系素食😹
🔴西班牙油炸鬼真系好油腻,份量多到食唔到。
午餐 $168
- 红菜头汤
- 蕃茄粟米脆片
- 西班牙辣肉肠海鲜饭
- 西班牙油炸鬼
- 冻咖啡ig : mr.travelgenius
🟢蕃茄脆片好好食,脆片好似酥皮咁,载住好香嘅蕃茄碎,好味!
但份量真系细到交关,唔知以为系下午茶餐。
🟢咖啡几香,唔错。