Vision 8

放工就朋友喺荃湾食一餐生日饭 我想呢度嘅地打开咗好多名嘅西餐厅 网上comments一面倒好 餐牌好特别 走高档意大利菜我哋就book咗枱食 地舖位置虽然唔系好大家 但系感觉都好cozy 首先menu上面真系好多嘢拣多数系牛肉牛扒牛肋骨 店员首先设计餐牌之后就帮我哋设计menu 自家制嘅面包 配蒜蓉牛油 真系好出色 面包好新鲜 软粒粒 脆卜卜点牛油真系好正 之后上咗餐汤系 西洋菜西芹苹果感觉好清好light 又好开胃 小食系一个 炸生蚝三件点上 他他汁 好新鲜嘅蚝真系好好食好juicy食嘅好新鲜 主菜第一食咗个 鲜菇蚬茄酱烩意大利粉蚬肉好多仲好新鲜添 加上啲蒜头 姑做配菜令个pasta好好食 份量ok两个人share啱啱好重点嘅主菜上呀喺呢度主打嘅苹果木烧牛肋骨好多一大嚿牛肋骨鲜肉 用苹果木烟熏熟八成 之后用榛子酒喺上面火烧两分钟真系好高级精致呀 都好夸张 简直系眼睛先食 呀好抢眼 够晒威呀 呢个𩠌 烧完嘅牛肋条好香 好好味建议 加点香草汁食呢一餐好满意服务好好 上菜速度好 快店员好周到介绍食物等等 食得好开心

自家制嘅面包 配蒜蓉牛油
真系好出色 面包好新鲜 软粒粒 脆卜卜点牛油真系好正