2024-06-21
🌟goose Island ipa! 食烤鱼,点少得叫番一杯啤酒chill下,呢一个啤酒嘅味道比较强少少,但系入口嘅时候都系非常顺,啤酒系采用传统英式风格,饮落去系会有少少橘橙香气同埋饮到由少少啤酒花嘅味道,未到嚟讲都算非常之特别,而且夏天黎讲饮番杯啤酒,简直就系正!🌟盐烧虎虾,呢个价钱嚟讲真系算非常抵食,$45/三串,你到嘅时候热辣辣睇得出餐厅即刻做即刻做,绝对唔系预先做好,而且味道嚟讲都算做得唔错,每一只都爽口弹牙,呢个价钱真系冇得输!🌟菠萝/香菇,菠萝嘅肉质非常juicy, 卖相都非常靓仔,我同朋友都非常钟意食,香菇亦都冇好干,佢嘅调味都做得几好,咬落去亦都有肉汁,都几出色,朋友都大赞呢一个菠萝!🌟惹味蒜香烤鱼(江团),呢条鱼系店员介绍我哋,我哋就决定试吓,而且佢哋都好好可以俾我哋选择唔辣,呢条鱼既肉质都几鲜嫩,而且亦都几夹呢一间餐厅本身嘅调味,而且加埋好多唔同嘅配菜令到成个口感上提升,有洋葱芫荽蒜蓉,洋葱佢系一个圈咁样切,令到成个口感更加特别,而且呢一个价钱嚟讲都唔算太贵,因为成条鱼嘅份量其实都好多如果两个人食嘅话一定够饱,呢个价钱真系做得唔错,下次同一个食得辣嘅朋友嚟再挑战一
🌟惹味蒜香烤鱼(江团),呢条鱼系店员介绍我哋,我哋就决定试吓,而且佢哋都好好可以俾我哋选择唔辣,呢条鱼既肉质都几鲜嫩,而且亦都几夹呢一间餐厅本身嘅调味,而且加埋好多唔同嘅配菜令到成个口感上提升,有洋葱芫荽蒜蓉,洋葱佢系一个圈咁样切,令到成个口感更加特别,而且呢一个价钱嚟讲都唔算太贵,因为成条鱼嘅份量其实都好多如果两个人食嘅话一定够饱,呢个价钱真系做得唔错,下次同一个食得辣嘅朋友嚟再挑战一下!
餐厅喺咁啱有live band, 整体成间餐厅嘅气氛都好好非常热闹,而且枱上边嘅表演者亦都同台下嘅观众有互动,非常有趣!
好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟
抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟