2021-10-20
荃湾日式餐厅 牛肉锅物好吸引🤩今次嚟到荃湾愉景新城呢间日本餐厅,选择都几多🤩刺身丶定食丶火锅应有尽有⋯另外佢嘅位置都几多,环境都算干净企理👍🏻安格斯牛肉火锅 $125安格斯牛肉嘅份量好多😍两个人食都觉得好够!而且肉质都几好 重牛肉味 肥瘦适中🖤另外,入边都唔少𩠌菜~ 例如,冬菇丶娃娃菜丶豆腐 本身仲谂住加拉面🍜 但原来火锅入边已经有粉丝🤣所以都好饱肚😝特别欣赏火锅嘅汤底 好甜!!但唔会食到好颈渴𠮶种~ 浓郁汤底令到啲𩠌菜都特别入味🥳海鲜七色丼 $170刺身丼有三文鱼丶甜虾丶吞拿鱼丶带子丶海胆等等😍😍款式多,咩都可以试吓😆份量就唔算好多,但食材都好新鲜,亦好鲜甜~都值得推介😋巨峰乳酸梳打 +$18梳带几好饮,酸酸甜甜,亦唔系𠮶种汽水味😀几唔错!总括来讲,虽然餐厅价钱唔算系好平,但食物都几高质,环境都舒适,店员都好亲切🤣值得一试!!
安格斯牛肉火锅 $125
另外,入边都唔少𩠌菜~ 例如,冬菇丶娃娃菜丶豆腐
海鲜七色丼 $170
巨峰乳酸梳打 +$18
梳带几好饮,酸酸甜甜,亦唔系𠮶种汽水味😀几唔错!
值得一试!!
海鲜七色丼