2024-04-21 1469 浏览
想试素年好耐,今日终于捉到食肉兽男友陪我试🤭🔸薄荷朱古力🍫🔸椰子水黑咖啡🥥好挂住泰国嘅椰子水咖啡,今日有少少私心为咗椰子水黑咖啡嚟🤭 香港好似唔多地方有🥲🔸日式咖喱吉列猪扒意大利饭🍛 $118我拣咗个人气之选,上枱热辣辣充满日式咖喱香气🤤 粒粒意大利饭吸满香甜咖喱汁,仲有车厘茄、鸡髀菇粒、芦笋,令到意大利饭嘅口感更丰富😋吉列猪扒用新猪肉搓成厚厚嘅肉饼,表面吉列炸衣好香脆🤤 呢个吉列猪扒令猫奴对新猪肉完全改观了!😍 好味到完全唔觉得自己食紧素食😋🔸不可能肉酱意粉🍝 $98男友嘅肉酱意粉好吸引🤩 上枱嘅香气同一般肉酱意粉无分别,估唔到食落都系一样!😳 蕃茄酱汁酸酸甜甜好开胃,肉酱炒香咗好好味连肉嘅质感都做到,意粉亦煮得啱啱好🤤推介😻食物份量好大份,摆盘用心排过,仲好好味😋 果然做到1️⃣好食 2️⃣好靓 3️⃣好饱🤭 猫奴已经谂定下次嚟食咩,好期待下次嘅惊喜😻🐾猫奴足迹🐾🌐素年 (三陂坊) (荃湾)📍荃湾三陂坊20号地舖
想试素年好耐,今日终于捉到食肉兽男友陪我试🤭
薄荷朱古力  &  椰子水黑咖啡
🔸薄荷朱古力🍫
🔸椰子水黑咖啡🥥

🔸日式咖喱吉列猪扒意大利饭🍛 $118
🔸不可能肉酱意粉🍝 $98
推介😻

🐾猫奴足迹🐾
🌐素年 (三陂坊) (荃湾)
📍荃湾三陂坊20号地舖
2024-04-20