2024-03-22 127 浏览
叫左个青藤椒烤鱼2人餐,再叫左大嘅水果茶。个餐除左有烤鱼仲有串烧,都只系400几蚊,超抵食首先,讲下佢哋嘅香辣羊肉串同牛肉串啦,食落去嘅时候,辣味正中红心,肉质又嫩,真系惹味到爆!讲到藤椒烤清江鱼,呢个就更加唔得了,鲍鱼、鲜虾、鱿鱼嘅组合,麻辣鲜香,每一啖都令人回味无穷。最癫嘅系条鱼劲大条,啖啖肉!!!完全无细骨,食得好开心!六宫格嘅蟹黄丸、牛丸、煎好嘅餐肉,每样都系精选。饮品方面,3L大水果茶真系够晒霸气,一拎过黎,真系大到吓亲,一大壶嘅水果茶,真系饮极都仲有,大癫!够晒你同班Friend一齐饮。而且价钱公道,喺荃湾呢个地方,能够食到咁嘅美食,真系赚到!总括来讲,呢间小店嘅食物质素同价钱,真系冇得输。下次你去荃湾,记得要去试吓,保证你食完之后,会觉得值得再嚟!

• 至尊水果茶