2021-05-20 44 浏览
今日去咗荃湾做嘢 呢排天口㷫 最啱就系一大班人去烚下烚下啦 有朋友介绍呢间极品 听个名就已经觉得吸引 等我就试下睇下系咪极品先入到去环境好大 令人完全冇压迫感蔬菜柜入面有好多唔同种类嘅蔬菜 好新鲜好青绿 啱晒追求健康嘅人士饮品雪糕都应有尽有 非常齐全我自己就唔系一个追求健康嘅人 所以去到火锅店通常都会叫牛肉 牛肉系我嘅至爱所以我都有少少研究 就叫咗呢个美国srf极黑牛肩胛肉眼 睇个样就知道好味 因为油脂好丰富而且好均匀 牛肉嘅部分非常之新鲜 系鲜红色 我谂出面都唔系间间火锅店有呢啲质素跟住又叫咗一个澳洲短角牛肉眼 呢个牛肉食落牛肉味都几重 只系比起srf比较薄切一啲 口感唔系几突出之后又叫咗啲脆肉鲩鱼同猪膶等等 同出面食到嘅差唔多 冇乜特别

入到去环境好大 令人完全冇压迫感

饮品雪糕都应有尽有 非常齐全