餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

2019-06-02 89 浏览
星期日放假系应该hea下,一向钟意去Cafe既我就拣左 5B Private Corner,西铁站出黎行一阵就到虽然5B Private Corner位于工厂区,但一入到去完全已经忘记咗自己系工厦餐厅装修以浅色木为主,加上白色既墙身,简单得黎又舒服,而我自己都几钟意呢种装潢,餐厅设有吧枱位置,窗口系望到海景㗎望吓餐牌先,假期都有set供应,包括左餐汤,主菜同饮品餐汤系罗宋汤,酸甜度适中,唔错!而我就拣咗个香蒜辣椒海鲜炒意粉$108意粉系用幼身既意粉,意粉唔会煮到腍哂,海鲜有青同虎虾仁,份量都几味,炒得都几香几惹味餐饮配左奶茶咖啡,如果想去其他饮品只需要半价,而我就加$15转左杯Flat White,有心心拉花,个咖啡都几好另外套餐+28可以配小食一款,而我就配左蜜糖鸡锤,标明左系冇激素㗎,个蜜糖真系蜜糖,唔系普通糖胶,味道都唔错餐厅仲有供应board game,岩哂一大班朋友放工放假上黎聚聚

望吓餐牌先,假期都有set供应,包括左餐汤,主菜同饮品

餐汤系罗宋汤,酸甜度适中,唔错!
罗宋汤

而我就拣咗个香蒜辣椒海鲜炒意粉$108