2024-09-24 769 浏览
今日同办公室嘅伙伴一齐食咗荃湾嘅一锅堂🏮。 因为系第一次食,店员就介绍晚餐 Set C卑我哋。 首先,我哋一定要提嘅日本产黑毛和牛🐄- 肉质超靓,尤其佢嘅油花,分布均匀,入口即溶,配埋𠮶份朴实嘅汤底,绝对系极品💕!  话说返边炉嘅高质料理, 魔鬼辣安格斯牛肉😈, 呢个醉人嘅牛肉烹调得熟溜溜嘅,口感韧度适中,有少少辣,但会令到你食得停不了口🤤,越食越上瘾! 西班牙伊比利亚黑毛猪🐖,你又岂能错过呢? 烹调得刚刚好嘅猪肉,一入口就感到好嫩,唔会油腻,配埋朴实嘅汤底,好好食阿💖! 仲有唔好估低了花胶同冰山蚌,佢哋绝对系点缀你火锅嘅大重点!蚌肉新鲜味美,结合汤底准备嘅美味,口感扎实丰富,令个汤越煮越鲜甜,一试难忘💕! 一锅堂会系我日后经常光顾嘅地方,呢间火锅店嘅服务水平以及食物质量同价格真正一流!环境又舒适,实在值得推荐比所有人!🏆👍🏻🎉。