2020-04-05 371 浏览
尖沙咀都有一间,最热门既系猪颈肉芝士捞面🧀不过绵羊当时食饱左,惊食唔晒个捞面,所以点左fd推介既芝士咸牛肉蛋包🧀🐮🍳----------#芝士咸牛肉蛋包 $29起初以为系好似出面啲蛋牛治咁,只不过多左块芝士,点知拎到上手发现系绵羊🐑自己鬼掩眼👻🙈👀冇睇清楚👌fine...原来人地menu有一part系三文治,三文治同包系唔同既❗分清楚,切勿自作多情😭点都估唔到佢既包系热狗果款包🌭绵羊🐑怀疑左佢1秒,心谂夹咩?好唔好食嫁🤔?一试就发现系夹嫁❗个包略略烘过,带微暖而且软熟,面头既白芝麻,系芝士同咸牛肉呢类浓味材料之中带出一份香气😋虽然绵羊🐑觉得餐厅冇专登加添白芝麻,系嗌货返黎已经有,不过仍然好欣赏佢以热狗包作为配搭😂芝士汁当然就系新记既重点,好彩份量足够,唔孤寒😉听闻餐厅系用左三款芝士整嫁😝不过食落都唔咸,反而蛋同咸牛肉就够咸,好突出😆整体配合得好好👍
----------
#芝士咸牛肉蛋包 $29