原本想食个间餐厅冇开就随便入咗间餐厅食🤲🏻餐厅环境都系不错的但服务态度就真系麻麻了🥲当日餐厅系冇咩人的所以就问店员可唔可以坐圆枱,店员表示暂时不行,但之后有7人入坐要转枱又比返我地坐圆枱,安排真的一般😢还有一个小插曲是一杯饮品上枱,店员反而问返我地另外一杯饮品是什么,真系有啲问号咗😅不过食物质素系ok嘅~🔺餐汤当日嘅汤系椰菜花忌廉汤🥦可以食到少量椰菜花碎,汤也够浓味!🔺樱花虾酱大虾意大利粉 $88真系虾酱加忌廉意粉,虾酱都几浓烈👅但意外地又好夹㖞感觉系中西合璧😆大虾煎得好香又弹牙的,整体系不错的🙌🏻🔺烟三文鱼蘑菇薄饼🍕 $88薄饼系脆身的再加上超多烟三文鱼🥰芝士份量都颇多可以微拉丝😙配料就比较单调只有蘑菇同橄榄🫒冇任何酱汁比较干少少~🤤好味度 : 7/10🔙回头率 : 7/10

🔺餐汤
当日嘅汤系椰菜花忌廉汤🥦可以食到少量椰菜花碎,汤也够浓味!

🔺樱花虾酱大虾意大利粉 $88

🔺烟三文鱼蘑菇薄饼🍕 $88